Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ve MEYOK Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı  ve MEYOK Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Çorum İl Koordinatörü Özden Özgür YALÇIN Hitit Üniversitesi MEYOK Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan ÇALIŞKAN, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer CENGİL, Alaca Avni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahat COMBA, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir EROL ve Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları  Koordinatör Yardımcısı Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Güngör KARAKAŞ ve Öğr. Gör. Mehmet AYDINKAL katıldı.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda mesleki eğitim problemleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminden itibaren uygulanmaya başlayan 3+1 İşyeri Uygulamaları Eğitim Modeli ile ilgili konular da ele alındı.