Hitit Üniversitesi Meyok Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK, Sayın Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ'yi Ziyaret Etti.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ MEYOK KOORDİNATÖRÜ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ZEKERİYA IŞIK, SAYIN VALİMİZ MUSTAFA ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Hitit Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK Sayın Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ’yi ziyaret ederek, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında uygulanmaya başlayan “3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli” hakkında brifing verdi.

Ziyarette, Hitit Üniversitesi MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Güngör KARAKAŞ ve Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan ÇALIŞKAN da hazır bulundu.

Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, mesleki eğitim alanında yerinde ve iş başında eğitimin önemli olduğunu belirterek güçlü ve kararlı bir şekilde destek vereceklerini belirtti.

Hitit Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK ise Sayın Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ’ye, 3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modelinin başarıyla uygulanabilmesi için verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.